Kaymakam Güler halk toplantılarına devam ediyor

Kaymakam Güler halk toplantılarına devam ediyor

Kaymakam Mustafa Güler, Balçık Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek öneri, şikayet ve istekleri dinledi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler halk toplantıları kapsamında Balçık Mahallesi köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Programda Güler’e, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Balçık Mahalle Muhtarı Halis Tepe de eşlik etti. 

Vatandaşların öneri ve şikayetlerini dinleyen Güler, "Belediye Başkanımızla 3-4 yıldır her hafta Cuma Namazı sonrasında cami cemaati ve mahallemizin halkı ile birlikte toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılardaki amacımız hem mahallelerimizi tanımak hem de mahallemizdeki ihtiyaç ve sorunları yerinde görerek tespit etmek. 

YETKİLİ KURUMLARA İLETİLECEK 

Bazı sorunları kısa vadede çözebileceğimiz gibi bazı sorunlarında yatırım programına alınmasını sağlayarak orta ve uzun vadede çözeceğimiz sorunlar olabilir. Toplantıda dile getirilen sorunlarınızı görevli arkadaşlarımız not alacak çözüme kavuşturulması için, ilgili kurum ve kuruluşlara gönderip takibini yaparak sonucundan size yazılı olarak bilgilendirme yapacağız.

AMAÇ ŞEHİR İMKÂNLARI SAĞLAMAK

Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın da şehirde yaşayan vatandaşlarımız gibi refah içerisinde şehir imkânlarından istifade edebilmesini sağlamak sorunlarını ve sıkıntılarını en aza indirmek. Devletimiz güçlü oldukça imkanları arttıkça hizmetleri de artıyor." ifadelerini kullandı.  

whatsapp-image-2022-08-05-at-14-54-13-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.