Kaymakam Güler ev  ziyaretlerini sürdürüyor

Kaymakam Güler ev ziyaretlerini sürdürüyor

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönül'e” projesinin Ramazan ayı ziyaretleri kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönül'e” projesinin Ramazan ayı ziyaretleri kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Kaymakam Güler ilk ziyaretini Sultan Orhan Mahallesinde ikamet eden  Ş.Aykuş, H.Genç, P.Söylemez, N.Akçomak, H.Atalay, K.Koç ailelerine gerçekleştirdi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimlerini sağlayan hasta, engelli ve  yardıma muhtaç ailelerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler ailelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ailelerin isteklerinin imkanlar dahilinde yerine getirilmesi talimatını verdi.
Daha sonra Mustafapaşa Mahallesinde ikamet eden  A.Demirtaş, H.Akçay, C.İnce, T.Demirtaş, A.Turan, M.İpek, E.Yavuz, T.Başar, S.Özkan, A.Kaşıkcı, D.Baştuğ ailelerini ziyaret etti.

BARIŞ MAHALLESİ’NDE ZİYARET
Akabinde Barış Mahallesinde yaşayan  K.Özyolu, Z.Şimşek, N.Kendirci, S.Ulaş, K.Kirencik, C.Aytekin ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler maddi durumu iyi olmayan yardıma ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı tespit ederek onların her türlü ihtiyaçlarının imkânlar ölçüsünde karşılanması Sosyal devlet olma ilkesinin gereğidir dedi. 
Pandemi koşullarına göre ziyaret edilen tüm ailelere nakit, gıda paketi, ailelerin küçük çocuklarına oyuncak ve kitap vererek onlarla ilgilenen KaymakamMustafa Güler çocukları hediyelerle sevindirdi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Kaymakam Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun  bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.

2-134.jpeg

3-088.jpeg

4-073.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.