Kaymakam Güler, derece elde eden öğrencileri ağırladı

Kaymakam Güler, derece elde eden öğrencileri ağırladı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Su Altı Hokeyi U-19 Türkiye şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Ecem Özlem ile Cumhuriyet Kupası Kick Boks Branşı Point dalında Kocaeli Şampiyonu olan Beyza Ünlü’yü makamında kabul etti.

Çanakkale’de yapılan Su Altı Hokeyi U-19 Türkiye şampiyonasında Gebze’yi temsil eden Anibal Anadolu Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonu olan Ecem Özlem ile Cumhuriyet Kupası Kick Boks Branşı Point dalında Kocaeli Şampiyonu olan Beyza Ünlü Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Çocukların sadece okula gitmeyip, mutlaka bir sanat veya spor dalında da eğitim  alması gerektiğinin altını çizen Kaymakam Güler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizler bizim istikbalimiz ve geleceğimizsiniz. Başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha üst klasmanlarda, daha üst kürsülerde, uluslararası kürsülerde göreceğiz.

 

KİTAP VE KALEM SETİ HEDİYE ETTİ

Sizleri yetiştiren öğretmen ve antrenörlerimize de teşekkür ediyorum. Elde etmiş olduğunuz başarılar hepimizi gururlandırmıştır” dedi. Öğrencilere derslerine çok iyi çalışmalarını ve bir dili en iyi şekilde öğrenmelerini de tavsiye eden Kaymakam Güler, öğrencilere gelecek ile ilgili hayallerinin ve hedeflerinin olması gerektiğini belirterek gençlerimizin ülkemizin geleceği ile ilgili ümitlerinin yüksek olmasını asla ümitsizliğe kapılmamalarını söyledi. Ziyarette öğrenciler ile birlikte Anibal Anadolu Lisesi Okul Müdürü Turan Atilla ve Edebiyat Öğretmeni Hande Damar hazır bulundu. Ziyaretin sonunda Kaymakam Mustafa Güler, günün anısına öğrencilere kitap ve kalem seti hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.