Kaymakam Güler denetleme yaptı

Kaymakam Güler denetleme yaptı

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla uygulanan Covid-19 tedbirleri denetimi, Gebze’de gerçekleştirildi. Denetlemeye Kaymakam Mustafa Güler’de katıldı.

Mülki İdare Amirleri başkanlığında, sağlık, emniyet, jandarma, zabıta, tarım görevlilerinin yer aldığı denetim ekiplerince, ilçe genelinde vatandaşların güvenli seyahat edebilmeleri, alışveriş yapabilmeleri, sosyal mekanları kullanabilmeleri amacıyla alınan Koronavirüs önlemlerine ilişkin genelgelerde belirtilen hususlar ile sosyal mesafe kuralına, maske kullanımı zorunluluğuna ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi.

Yapılan Koronavirüs tedbirleri denetimine Kaymakam Mustafa Güler’de eşlik etti. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Muhtarlar Dernek Başkanı Cevat Karaman’ın katılımı ile gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşlarımızla sohbette edildi. 

İŞYERLERİ DENETLENDİ

İlçedeki bazı cadde ve sokak üzerinde yer alan işyerlerini, alışveriş merkezlerini, marketleri, lokantaları, kafeteryaları, pazar yerlerini kontrol eden Kaymakam Mustafa Güler, Covid-19 tedbirlerine uyan işyeri sahiplerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Covid-19 ile mücadele için alınan kararlara çoğunlukla uyulduğunu görmekten memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Mustafa Güler, kurallara tam anlamıyla uygun davranmayan az sayıdaki vatandaşa ve işyeri sahibine de ikazda bulunarak, kurallara uygun hareket etmelerini istedi.

MASKE VE HİJYEN UYARISI

Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerin gerçekleştirildiğini belirten Kaymakam Mustafa Güler, içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulmasının salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ettiğini hatırlattı.

İçişleri Bakanlığı tarafından “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile pazarlar başta olmak üzere işyerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş merkezleri, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarının sık sık denetlendiği söyleyen Kaymakam Mustafa Güler, halkımızın sağlığı için denetimlerin bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

1-028.jpeg2-060.jpeg4-032.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.