Kaymakam Güler denetim yaptı

Kaymakam Güler denetim yaptı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yolcu taşıyan araçlarda ki korona virüs denetimlerine katıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine Koronavirüs salgını konulu  gönderilen ek genelge gereğince Gebze ‘de 20 Ekim’de koronavirüsle mücadele kapsamında “şehiriçi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplu ulaşım araçları (okul servisleri dahil) ile gar ve otogar gibi yerler”e yönelik denetimler yapıldı.

Denetimler Gebze  Kaymakam Mustafa Güler koordinatörlüğünde Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nun katılımı ile yapıldı.

Gebze-Harem Minibüsleri, Gebze şehiriçi toplu taşıma araçları, Gebze Otogarı ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan araçlarda gerçekleşen denetimlerde HES Kodu uygulamasına riayet edilip edilmediği, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi. 

 

ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ

 Kaymakam Mustafa Güler yaptığı açıklamada, "Kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulmasının salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor. Kıymetli Gebzeliler, salgınla mücadelede maske, temizlik ve mesafe kurallarına uyma konusunda çok dikkatli olmalıyız. Sonbahara girdik, kış yaklaşıyor. Özellikle tüm kapalı yerlerde ve yoğunluğun arttığı alanlarda fiziki mesafe kuralı noktasında daha dikkatli olmalıyız. Salgında hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. İnşallah birlikte başaracağız." dedi.

1-029.jpeg2-063.jpeg3-036.jpeg4-033.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.