Kaymakam Güler ailelerin sorunlarını dinledi

Kaymakam Güler ailelerin sorunlarını dinledi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Gebze’de yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret etti.

Maddi durumu iyi olmayan ailelerin yanında olduklarını ifade eden Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ilk hane ziyaretini Sultan Orhan Mahallesi’nde ikamet eden Ç.Şahin ve İ.Sarı ailelerine gerçekleştirdi. Aileleri evinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler, sıkıntılarını dinlediği ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi talimatı verdi. Şahin ve Sarı ailelerinin de sıkıntı ve sorunlarını yerinde gören ve onları dinleyen Kaymakam Güler; “İlçemizde ikamet eden maddi durumu elvermeyen ailelerimizi hanelerinde ziyaret ettik. Kış mevsiminin zor şartlarında geçimini sağlamaya gayret eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın maddi sıkıntılarını kendilerinden dinledik.

 

“SIKINTILARINI NOT ALDIK”

Hasta olan vatandaşlarımızın sıkıntılarını not aldık. Gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra devletimizin imkânlarının elverdiği ölçüde tedavilerinin yapılması yönünde gerekli imkânları sağlamaya gayret edeceğiz” dedi. Daha sonra aynı mahallede ikamet eden H. Göçmen ailesini ziyaret eden ve yaşamın her alanında vatandaşın yanında olduklarını belirten Kaymakam Mustafa Güler, “İnsanımıza insan onuruna yakışan bir şehir ve yaşam ortamı sunmakla mükellef olduğumuzun bilincindeyiz. Yaşamın her alanında vatandaşlarımızın yanındayız” dedi. Ziyaret sırasında ailelere bir miktar para ve gıda çeki yardımında bulunup ailelerin küçük çocukları ile ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler, çocukları çeşitli hediyelerle sevindirdi.


Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.