Kaymakam Güler aileleri  evlerinde ziyaret etti

Kaymakam Güler aileleri evlerinde ziyaret etti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönül’e” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Güler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı Ulus Mahallesi'nde ikamet eden Günay ailesini ziyaret etti. Ziyarette ailenin epilepsi hastası olan annenin genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Güler,  ailenin herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını sordu. Annesi ve bir çocuğu ile beraber yaşadığını belirten bayan Günay “Devletim sayesinde ayaktayım.  Allah'ım hepinizden razı olsun“ dedi.

Daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçinen, Mevlana Mahallesi'nde oturan Demirkıran ailesini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Güler, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 Son olarak Hürriyet Mahallesi’nde ikamet eden demir ailesini ziyaret eden Kaymakam Güler, “İlçemizde ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz. Her zaman sizlerin yanındayız. Gönülden Gönül’e projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz yaşlılarımız, engellilerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

 Aileler ise Kaymakam Güler’in ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek kendilerine ve beraberindekilere teşekkür ettiler. 

 Kaymakam Güler ziyarette hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür vekili Abdurrahman Tokmak’a ailelerin istek ve taleplerinin çözüme kavuşturulması noktasında gereken talimatları verdi.

8-016.jpeg

9-011.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.