Kayıp aday adayı Fransa’ya yerleşmiş

Kayıp aday adayı Fransa’ya yerleşmiş

 Yaklaşık 1 aydır kayıp olan CHP Darıca Belediye Meclis üyesi aday adayı Umut Zeliha Şimşek’in Fransa’ya yerleştiği iddia edildi. Şimşek, partiye...

 

Yaklaşık 1 aydır kayıp olan CHP Darıca Belediye Meclis üyesi aday adayı Umut Zeliha Şimşek’in Fransa’ya yerleştiği iddia edildi. Şimşek, partiye faks çekerek adaylıktan da geri çekildi. Kendisinden yaklaşık 1 aydır haber alınamayan ve nerede olduğu merak edilen CHP Darıca Belediye Meclis üyesi aday adayı ve Zeytin Kreş’in sahibi Umut Zeliha Şimşek’in partisine faks çektiği ortaya çıktı. Şimşek’in CHP İl Başkanlığı’na gönderdiği faksın istifa dilekçesi olduğu, dilekçenin ilçe örgütüne iletildiği ve işleme konulduğu öğrenildi.
PARTİDEN İSTİFA ETTİ
Konu hakkında açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, faksı doğrulayarak, “Umut Zeliha Şimşek partimize dilekçe göndererek istifasını istedi. Bizler de bu istifayı uygulamaya koyduk. Umut Zeliha hanımın partimizle bir ilişiği kalmadı. Hem partiden üyeliği düşürüldü hem de Darıca Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı geri çekildi” dedi.

 

YURT DIŞINA YERLEŞTİ
İlçe başkanı Kösali, Umut Zeliha Şimşek’in partideyken çok uyumlu biri olduğunu, çalışmalarından memnun olduklarını da söyledi. Diğer yandan yaklaşık 1 ay önce 'Annemin yanına gidiyorum' diyerek ortadan kaybolan Şimşek’in Fransa’ya yerleştiği iddia edildi. İşlerinin kötü gittiği ve borçları yüzünden yurt dışına çıktığı iddia edilen Şimşek’in, kızıyla birlikte yurt dışında yaşamına devam edeceği gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.