Kaygusuz: Çayırova’yı alacağız

Kaygusuz: Çayırova’yı alacağız

YRP Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz, 19 Şubat’taki kongre öncesi basın toplantısı düzenledi. Kaygusuz, ilk genel seçimde en yüksek oyu, ilk yerel seçimde Çayırova Belediyesi’ni hedeflediklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, 19 Şubat Cumartesi günü akşamı saat 19.30’da YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katımıyla gerçekleşecek kongre öncesi basın toplantısı düzenledi. Çayırova’da Fenomen Cafe’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz ve yönetimi ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Ağyol katıldı. Başkan Kaygusuz, “İlk adımımız genel seçimde Çayırova’da YRP’yi en iyi sonuçla çıkarmak. İkinci adımımız biz önümüzdeki yerel seçimlerde Çayırova’yı alacağız” dedi.

18 YILDIR MİLLİ GÖRÜŞ’TE

YRP Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz toplantıya kısaca kendisini tanıtarak başladı. 18 seneden beri Milli Görüş teşkilatlarında çeşitli kademelerde görevler üstlenen Kaygusuz, Çayırova’da Erbakan Vakfı ve 2018’de kurulan Yeniden Refah Partisi’nin kurucu yönetiminde yer aldı. YRP İlçe Başkanı Aykan Dönmez’in işlerinden ötürü istifasının ardından başkanvekilliğini üstlendi. İki ay önce, ilçe başkanlığı görevine atandı.

VİRÜSTE SEBEP SİYONİST ZİHNİYET

Pandemi süreci ülkemize ve topluma ciddi zarar verdiğini kaydeden Kaygusuz, “Ülkemizi yöneten iktidar bu konuda açık ara sınıfta kalmıştır. Sürecin en  başından bu yana genel başkanımız Fatih Erbakan’ın tabiriyle, ‘Biz 40 senedir Erbakan hocamızdan siyonizmi dinledik.’ Virüste ana sebep azgın, ırkçı, Siyonist zihniyettir. Genel başkanımız aşı olmayacağını hep ifade etmiş, doğal bağışıklık ile pandemi sürecinin atlatılacağını söylemiştir ve gelinen noktaya baktığımızda genel başkanımızın haklılığı açık biçimde ortaya çıkmıştır” dedi.

HÜKÜMET ERBAKAN DÖNEMİNİN

SERMAYESİNİ TÜKETTİ

Ülke ekonomisi üzerine de değerlendirmede bulunan Kaygusuz, “Hiçbir şekilde üretime dayalı olmayan ekonomik faaliyetler bugün ülkemizi borç batağına sokmuştur. Her gelen Hükümet ülkemizi batağa sokmuştur. 11 aylık Erbakan dönemi Hükümeti havuz sistemiyle, 35 milyar dolar gibi kendi öz parasını tamamen halkın kullanımına sunarak yüzde 300’lere varan zamlarla Türkiye’nin ekonomisini harekete geçirmiş ve o dönemki faizi, doları bir kuruş zam yapmadan dengede tutmuştur. Bugünkü Hükümet o dönemin sermayesini tüketti. Bugün artık ne satacak ne de bu millete verecek bir şeyi kalmadı” diye konuştu.

ÇÖZÜM YRP PROJELERİNDE

Yine Necmettin Erbakan döneminde gündeme getirilen İslam İşbirliği Örgütü, D-8’in 57 İslam ülkesi ve çok sayıda Müslümanın yaşadığı üç ülkenin katılımıyla D-60 olarak uygulanması gerektiğini kaydeden Kaygusuz bu yapılanmanın da YRP iktidarında mümkün olacağını kaydetti. Günümüzde iktidarın sadece vergi ve zamlarla ekonomiyi sözde toparlamaya çalıştığını kaydeden Kaygusuz çözümün YRP projelerinde olduğunu kaydetti ve çözüm olarak YRP yayını olan “D8: Bir Erbakan rüyası”, “Milli kaynak paketlerimiz” ve “Geçmeyen tehlike deprem: Rantsal değil kentsel dönüşüm” projelerini gösterdi. Kaygusuz şöyle devam etti:

ÖZGÜR VE MİLLİ SİYASET

“Tüm siyasi partilere projemizi sunduk. Kim gelirse gelsin, yapsın çünkü sonuçta ülkemiz kazanacak. Cumhurbaşkanımız’dan da randevu istendi ancak vermedi. Ajanda sahibi hiçbir kimse bunları yapamaz. Özgür, milli siyaset uygulayan ancak bunları uygulayabilir. Geçmiş dönemlerde Erbakan hocamız yaptı ve başardı. Ancak halkımız 11 ay iktidar süresi verince bir kısmını yapabildi. Fatih Erbakan’ın genel başkanlığında YRP iktidarında halkımızın en kısa sürede huzura, mutluluğa erişeceğine inanıyoruz. Sadece ülkemize değil tüm İslam alemine huzur getirecek iktidarla ülkemizin başına geçeceğine inanıyoruz.

BELEDİYEYİ ALACAĞIZ. HERKES GÖRECEK

Bu yürüyüşe en iyi katkıyı sağlamak için yola çıktık. İkinci kongremizle birlikte çalışma planlamamızı yapacağız. İlk adımımız genel seçimde Çayırova’da YRP’yi en iyi sonuçla çıkarmak. İkinci adımımız; biz önümüzdeki yerel seçimlerde Çayırova’yı alacağız. Laf olsun diye söylemiyorum. Yürekten inandığımı aktarıyorum. Belediyeyi alacak çalışmaları ortaya koyacak ve belediyeyi alacağız. Bunu da herkes görecek.”

ÜÇÜNCÜ İTTİFAK OLABİLİR

Başkan Kaygusuz soru üzerine olası ittifak üzerine şunları kaydetti: “Önceliğimiz seçime tek başına girmek. Halkın talebi YRP’nin seçime tek başına katılması. Ne Cumhur ne de Millet ittifakında yer almaması. Ancak Türkiye’deki mevcut konjektür ister istemez ittifaka ihtiyaç duyulabiliyor. Genel başkanımız bu düzlemde, üçüncü ittifak olabileceğini beyan ediyor.”

 

muharrem-agyol.jpg

AĞYOL BEYİN GÖÇÜNE DİKKAT ÇEKTİ 

YRP Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Ağyol da sözlerine beyin göçüne değinerek başlayıp iktidarın yurt dışına göç edilmesi durumunda gençleri suçladığını, kendisinde hiç kusur aramadığına dikkat çekti. Ağyol, “Ülkemizin güzide insanları artık gitmeye çalışıyor. Onlar için maddi, manevi alan oluşturacaksınız ki ülkenizde kalıp sizin için çalışmaya devam etsin. Adamcılık ve torpil almış başını gidiyor. Liyakat, tecrübe, eğitimin hiç önemi yok.

SENİN FİKİRLERİNİ BEĞENMEDİM!

En son bu hafta yaşanan KPSS krizi. 90 üzeri puan alan 10’larca kişi mülakatta eleniyor. Bu kişilere aslında ‘git’ deniliyor. ‘Sınavı kazandın ama mülakatta ben senin fikirlerini beğenmedim’ diyorsun. Devlet sadece seçilen Hükümet’in ideolojisine göre mi çalışır. Allah’ın izniyle biz bunu geçmişte gösterdik. Necmettin Erbakan Hocam iktidara geldiğinde kendi müsteşarlarını ideoloji gözetmeden, farklı ideolojide olanların hepsine görev verdi. Allah’ın izniyle Fatih Erbakan liderliğinde, YRP iktidarında da aynısı sürecek” dedi.

YRP’nin iktidara çözüm önerileriyle geldiğini belirten Muharrem Ağyol, ekonomik projelerinde her yıl 150 milyar doların devletin kasasına gerdiğini kaydedip 15 projenin hepsinin denendiğini, hazırlandığını ve YRP iktidara geldiğinde anında uygulanabilecek projeler olduğunu kaydetti.

 

birarada-031.jpg

 

toplanti-030.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.