Kaya: Seçimi seçimden hemen sonra değerlendirdik

Kaya: Seçimi seçimden hemen sonra değerlendirdik

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde yerel seçimin de değerlendirildiği toplantıya katılmayan Selahattin Kaya, “Seçimi, seçimden hemen sonra değerlendirdik. O toplantı seçim değerlendirme toplantısı değildi” dedi.

CHP Çayırova İlçe eski Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Selahattin Kaya, önceki Cuma günü gerçekleşen üye toplantısının seçim değerlendirme toplantısı olmadığını belirtip, “Biz yerel seçimi tüm sonuçlarıyla seçimden hemen sonra değerlendirdik” dedi.
HARTAMACI İKİ GÜNDEMLE TOPLANDIKLARINI SÖYLEMİŞTİ
CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde önceki cuma günü akşamı gerçekleşen üye toplantısında CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı toplantının iki gündem maddesi olduğunu belirtmiş, yerel seçim sonuçlarını ve önümüzdeki ilçe kongresini değerlendireceklerini söylemişti. Toplantıya 31 Mart yerel seçimlerinde partisinden belediye başkan adayı olan eski ilçe başkanı Selahattin Kaya katılmazken gazetemiz bu toplantıyı, “CHP Çayırova seçimi adaysız değerlendirdi” başlığıyla haberleştirdi. 
Haberimiz üzerine açıklamada bulunan Selahattin Kaya söz konusu toplantının seçim değerlendirme toplantısı olmadığını belirtip, “Biz yerel seçimi geniş bir katılımla, seçimden bir süre sonra değerlendirdik. Kocaeli’de seçim sonrası değerlendirmede bulunan iki veya üçüncü örgüt olduk” dedi.
CHP’de son altı yıl içinde gerçekleşen tüm toplantılara katıldığını, cuma akşamı gerçekleşen toplantıya ise başka bir programından ötürü katılamadığını kaydeden Selahattin Kaya, “Beyefendilerin isteğine göre her toplantıyı seçim toplantısı yapacak değiliz. Herkes toplantıya katılıp seçim değerlendirmesi yaptığımızı biliyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.