Kavşağa üst geçit istiyoruz!

Kavşağa üst geçit istiyoruz!

 Mustafa ArslanŞekerpınar’da bulunan Çayırova kaymakamlığı önüne vatandaşlar üst geçit istiyor. Her gün binlerce aracın geçiş yaptığı kavşakta...

 

Mustafa Arslan

Şekerpınar’da bulunan Çayırova kaymakamlığı önüne vatandaşlar üst geçit istiyor. Her gün binlerce aracın geçiş yaptığı kavşakta çok sayıda yayanın büyük mağduriyet yaşadığı gözleniyor.

Çayırova Kaymakamlığının bulunduğu Şekerpınar kavşağına acil üst geçit yapılması isteniyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, her gün birlerce aracın geçtiği kavşakta ışıkların yetersiz kaldığına dikkat çekerek, özellikle yaşlılar, kadınlar ve engellilerin büyük mağduriyet yaşadığı ifade edildi. Kavşağa yapılacak bir yaya üst geçidinin soruna önemli ölçüde çözüm bulacağını söyleyen çevre sakinleri, olası bir kaza durumunda büyük mağduriyet yaşanabileceğine dikkat çektiler. Yolun bir tarafında kaymakamlığın, diğer tarafında ise işyerleri ve sanayi bölgesinin olduğunu söyleyen çevre sakinleri, her geçen gün sorunun daha da büyüdüğünü ifade ederek, bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğine dikkat çektiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.