Kavgada söylenmez! “SM  fenomeni” meclisi izlemeli

Kavgada söylenmez! “SM fenomeni” meclisi izlemeli

Gökhan Aktaş, “Sosyal medya fenonemi” diye tanımladığı Ufuk Acay’ı Darıca BM’yi takip edip ilçe hakkında bilgi sahibi olmaya, arada bir hukukçu kimliğini kullanmaya davet etti

Darıca’da CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ile

ufuk-acay.jpg

AKP Darıca İlçe Başkanı Avukat Ufuk Acay arasındaki sosyal medya ve medya zeminlerinden söz düellosu giderek artıyor. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yerinde izlediği Darıca BM aralık ayı toplantısı, toplantıda yer almayan AKP Darıca İlçe Başkanı Avukat Ufuk Acay’ı Darıca BM’yi takip edip ilçe hakkında bilgi sahibi olmaya, konulara eğilirken arada bir hukukçu kimliğini kullanmaya davet etti. Aktaş yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

 

TOPARLAYICI DİL KULLANMALI

 

“Ufuk Acay’ı sürekli olarak sosyal medya üzerinden adeta sosyal medya fenomenleri gibi gerekli gereksiz açıklamalar yapıp siyaset zeminini sığ seviyelere çekmek yerine yapıcı ve toparlayıcı bir dil kullanmaya davet ediyorum. 

 

MECLİSİ TAKİP EDİP OLAN

BİTENDEN HABERDER OLMALI

 

Biraz meclisi takip edip Darıca’da olan bitenden haberdar olsa ne iyi olur. Hep birlikte şu sıkıntılı zamanlarda ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik duygusuna leke sürmeden yerelde Darıcalı yurttaşımızın ihtiyaçlarına hep birlikte kafa yoralım.

 

O KAÇAK YAPIYA HUKUKÇU

GÖZÜYLE BAKMASINI İSTEDİ

 

Yapılan kaçak yapılara, yapılmak istenene imar plan değişiklilerine, satılmak istenen arsalara birde sizin hukukçu kimliğinizle bakın böylece suni gündemlerle değil de gerçek gündemlerle alakadar olmuş olursunuz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.