Kavaklı’da olaylı maç

Kavaklı’da olaylı maç

1.Küme A Grubu’nda önceki gün Gölcük’te oynanan Kavaklıspor-Kadıköyspor karşılaşması olaylı geçti. Konuk takım Kadıköyspor’un 1-0 kazandığı maçtan sonra Kavaklısporlu taraftarlar ve futbolcular rakip takıma saldırdılar.

Kavaklıspor ile Kadıköyspor arasında Gölcük Kavaklı Stadı’ndaki maçın başında konuk takım Selim’in attığı golle 1-0 öne geçti. Maç içinde iki takım futbolcuları arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Hakemin bitiş düdüğünden sonra ise saha içinde futbolcular arasında kavga çıktı. Saha içinde başlayan olaylar soyunma odasının önünde de devam etti. Tribünden seyircilerin atladığı görüldü. Kadıköyspor’un tecrübeli isim İsmet Yıldız, aldığı darbelerle kafasından yaralandı.

 

“OLAYLARI KAVAKLISPOR’UN ANTRENÖRÜ AYDIN BAŞLATTI”

Kadıköyspor Teknik Sorumlusu İbrahim Yıldız, Gölcük’te futbol dışı muamele ile karşılaştıklarını, bu olayların başlatanın da Kavaklıspor Antrenörü Bekir Aydın’ın başlattığını söyledi. Yıldız, “Biz maçın başında golü attık. Bitime 85 dakika var. Bu kadar süre içinde rakip bize gol atamadılar, bunun da hırsını maçtan sonra bizden çıkardılar. Olayları da başlatan, tetikleyen Bekir Aydın’dır. İsmet’in kafasını yaran 13 numaralı oyuncu Muhammet Yusuf, bana da 6 numaralı Oğuzhan Adanur vurdu. Maçtan sonra Kavaklıspor Başkanı Cevdet Barış, soyunma odasına geldi, bizden özür diledi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.