Katı atıklar belirlenen günlerde toplanacak

Katı atıklar belirlenen günlerde toplanacak

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklara atılan moloz ve hurda ev eşyalarını sokaklarda kirlilik oluşturmamak adına belirlenen günlerde toplayacak.

Temiz bir İzmit için kentin her noktasında gece gündüz temizlik çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Cadde, sokak ve boş alanlarda evsel atık dışında moloz atığı ve hurda ev eşyası atılmasının üzerine haftanın belirli günlerinde moloz ve mobilya atıklarını toplama kararı aldı. Atıklar belirlenen plan dahilinde toplanacak. İzmit Belediyesi vatandaşları atık konusunda duyarlı olmaya davet etti. 

ATIKLAR TOPLANACAK

İzmit Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz belediyeler yasasının ilgili hükümleri uyarınca bu ve benzeri türde konteyner harici atıklar kurum bilgisi ve onayı dâhilinde belirli günlerde (0-262) 331-80-55 numaralı irtibat hattına önceden haber verilmesi suretiyle, belediye personeli tarafından kirlilik oluşturmadan alınacak. Aksi davranış ve tutumlar, aynı yasanın amir hükümlerince idari yaptırıma tabidir.

“VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI OLMALI”

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak görev ve sorumluluğumuzun bilinci içinde tüm iyi niyet ve gayretimizle çalışmalarımızı sürdürürken, sokaklara bırakılan eski ev eşyası, inşaat atıkları ve molozlara karşı, gerek temizlik gerekse salgının yayılma riskini de göz önünde bulundurarak değerli hemşerilerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.