Kastamonululardan geleneksel iftar yemeği

Kastamonululardan geleneksel iftar yemeği

Gebze Kocaeli Kastamonular Derneği tarafından verilen iftar yemeğine çok sayıda STK temsilcisi ve dernek üyesi ile siyasi partileri temsilcileri...

Gebze Kocaeli Kastamonular Derneği tarafından verilen iftar yemeğine çok sayıda STK temsilcisi ve dernek üyesi ile siyasi partileri temsilcileri katıldı. Yemekten sonra bir konuşma Gebze Kocaeli Kastamonular Derneği Başkanı Hüseyin Çalış, dernek olarak her yıl bu iftar yemeğini geleneksel hale getirdiklerini söyledi. 

KATILIM HAYLİ YOĞUN OLDU

Dernek binasında geçtiğimiz Cuma akşamı verilen iftar yemeğine THK Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, Balkan Türkleri Derneği Başkanı İsmail Yılmaz, Gebze Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Rençber, Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, Karabük Eflanililer Derneği Başkanı Bahri Kökçü, TÜKODER Başkanı Zeki Fettah, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Külte, MHP Gebze İlçe Yöneticileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Okunana ezanın ardından toplu olarak açılan orucun ardından bir konuşma yapan Gebze Kocaeli Kastamonular Derneği Başkanı Hüseyin Çalış, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Dernek olarak bu iftar yemeğini her sene geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Çalış, “Bu sene dernek olarak taşındığımız yeni yerimizde böyle bir iftar yemeğini vermekten büyük mutluluk duyduk. Derneğimizin bu tür etkinlikleri sürekli devam edecektir” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.