KASKF’den Yıldırım’a ziyaret

KASKF’den Yıldırım’a ziyaret

KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Şemsettin Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YÖNETİM KURULU TAM KADRO

KASKF Başkanı Murat Aydın Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Gül, Şaban Eraslan, Mehmet Çetinkaya, Ertan Demirhan, Seyhan Küçükleroğlu, Engin Yaşar, Mustafa Salman, Onur Ak, Severcan Kara, Mehmet Durukan, Sabri Yıldız ve Müdür Celal Güreşen KBB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

KOORDİNELİ ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

KASKF Başkanı Murat Aydın, “Bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri ile koordineli bir şekilde çalışacağız. Göreve yeni seçilen Şemsettin Yıldırım’a hayırlı olsun temennisinde bulunduk” dedi. Şemsettin Yıldırım, bu ziyaretten dolayı Başkan Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. KASKF Başkanı Murat Aydın ziyaretin anısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Şemsettin Yıldırım’a hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.