KASKF’DEN DİSİPLİN EĞİTİMİ

KASKF’DEN DİSİPLİN EĞİTİMİ

 Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun organize ettiği toplantıda ilimiz amatör spor kulüpleri disiplin eğitimi aldı. Amatör Disiplin Kurulu...

 

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun organize ettiği toplantıda ilimiz amatör spor kulüpleri disiplin eğitimi aldı. Amatör Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Tacar Çağlar yapılan çalışmalar ve cezalar hakkında bilgi verdi

CEZALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu düzenlediği toplantıda  Hasan Doğan Amatör Evi’nde ilimiz amatör spor kulüplerine disiplin eğitimi verdirdi. Amatör Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Tacar Çağlar tarafından disiplin yönetmeliği  ve cezalar hakkında verilen eğitim toplantısına KASKF Başkanı Murat Aydın, KASKF yönetim kurulu üyeleri,  amatör spor kulüp başkanları,yöneticileri, futbolcuları, hakemler ile taban birlikleri katıldı.Kulüp yöneticileri  cezalar ve savunmalar hakkında bilgi sahibi oldu. Eğitim sonrasında Amatör  Disiplin kurulu Başkanı ve yöneticileri taban birlikleri başkanlarına hediye verdi. KASKF Başkanı Murat Aydın ise  katkılarından dolayı Amatör Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Tacar Çağlar’a plaket verdi.

EĞİTİM SEMİNERİ İKİ SAAT SÜRDÜ

Eğitim Seminerine Amatör Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Tacar Çağlar, Amatör Disiplin Kurulu Raportörü Avukat Hasan Oymak,  Amatör Disiplin Kurulu üyesi  Rıza Tosunay, Amatör Disiplin Kurulu Sorumlusu Sevgi Akbay, Amatör İşler Disiplin Sorumlusu Sevgi Akbay katıldı. Seminerde KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar,  KASKF eski başkanlarından  Muammer Hazer, Futbol İ temsilcisi Mithat Ağa, İl Disiplin Kurulu Başkanı avukat Bora Uluç,  İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı  Remzi Demirer,  Futbol Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı  Süleyman Karadaş ve davetliler hazır bulundu.  

 

TACAR ÇAĞLAR KONUŞTU

 

Amatör Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Tacar Çağlar yaptığı konuşmada “ Bizleri Kocaeli’ye davet ettiğiniz için başta KASKF Başkanı Murat Aydın ve ekibine teşekkür ederim. Burada taban birlikleri  başkanları ile birlikte sohbet etme imkanı bulduk.Ben bu görevi 1992 yılından beri başarılı bir şekilde yapmaktayım. Futbolda cezalar konusunda sizlere bilgi vermek istiyoruz ve eğitim konusunda daha duyarlı olmanız gerekir.  Amatör sporu sevgi ve gönül ile birlikte yapılır. Futbol tek başına yapılan bir iş değildir. Paydaşları ile yapılan iştir. Hiç bir takım yenilmek istemez, hiç bir antrenör maçı kaybetmek istemez, hiç bir hakem maçı kötü yönetmek istemez. maçlarda ufak tefek hatalar olur. Bu hataları hep birlikte iyi niyetle çözmek zorundasınız. Yılda biz 126 bin maça bakıp ceza kararları veriyoruz. Bu cezalar sonrasında bizi  hiç sevmiyorlar Kocaeli  çok başarılı ve az olay olan bir ildir. Biz sahada  yanlış hareket yapanlara caydırıcı olsun diye ceza verip olayı güzelleştirmeye çalışıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.