KASKF’DAN  CHP GEBZE’YE  ZİYARET

KASKF’DAN  CHP GEBZE’YE  ZİYARET

 Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ve 25 kişilik yönetim kurulu üyeleri CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ı...

 

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ve 25 kişilik yönetim kurulu üyeleri CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ı ziyaret etti.

 

KASKF Başkanı Murat Aydın,  CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz’ı ilçe başkanlığına seçilmesinden ötürü kutlayarak, “Amatör spor kulüplerinin çok daha iyi durumda olması için herkese görevler düşüyor. STK’ların bu konuda etkin olmasını bekliyoruz ve CHP’nin de amatör spor kulüplerini yaşadığı sorunlara karşı çözüm noktasında katkı sunmasını bekliyoruz.”dedi.

 

CHP Gebze  ilçe başkanı Musa Yılmaz yapılan ziyaretten ötürü KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Amatör spora her zaman destek olmaya ve onların sorunlarına  çözüm noktasında katkı sunmayı sürdüreceğiz.  CHP olarak amatör spor kulüplerini önemsiyoruz ve bu konuda özellikle hükümetin ve yerel yönetimlerin tesisleşmenin yanı sıra maddi olarak mutlaka destek sunması gerektiğini ifade ediyoruz.”diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.