KASKF KADIN FUTBOLUNA EL ATIYOR

KASKF KADIN FUTBOLUNA EL ATIYOR

 Kafaları kurcalayan soruların başında Milli yıldızların yer aldığı Kocaeli Harbişspor kız futbol takımının akıbetiydi. Kırmızı-Lacivertli...

 

Kafaları kurcalayan soruların başında Milli yıldızların yer aldığı Kocaeli Harbişspor kız futbol takımının akıbetiydi. Kırmızı-Lacivertli ekip, Başkan Zorer’in onayı ile birçok futbolcusunu Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’ne gönderdi ve mücadele ettiği 2. Lig’de kalan maçlara çıkabilecek kadar futbolcu ile yola devam etti. Normal sezonu ALG ve Hakkarigücü’nün ardından üçüncü sırada tamamlayan Harb-iş ekibi ligi tamamladı.

 

ERTAN DEMİRHAN KOORDİNESİNDE

Önümüzdeki sezon lige devam etmeyeceğine kesin gözü ile bakılan Harbişspor’daki kız futbolcuların Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun kurmayı düşündüğü kulübe geçeceği öğrenildi. Taraflar yaptıkları görüşmelerde hemen hemen her konuda anlaştı. KASKF Kadın Futbol Kulübü faaliyete geçerse kurallara göre 3. Lig’den maçlara başlayacak. Takımın başında ise KASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğantepespor’un eski kulüp başkanı Ertan Demirhan’ın olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.