Kasapoğlu: Gençler bizim umudumuz

Kasapoğlu: Gençler bizim umudumuz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Gençlerimiz bizim en büyük umudumuz, en büyük varlığımız. Yapacağımız yatırımlar bu ülkenin ve kutlu davanın yarınlara olan yürüyüşünde eminim ki çok ama çok önemli bir yer tutacaktır" dedi. 

YENİ BİR MİLAT

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Malatya Beydağı Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen programdaki konuşmasında "İlimde, kültürde, sanatta, sporda, sanayide öncü gençlerini yetiştirme adına yarınların yıldızlarını, şampiyonlarını bu şanlı bayrağı dünyanın dört bir tarafında dalgalandıracak yıldızları yetiştirme adına bugün bu yatırımları sizlerle taçlandıracağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi iki yıl önce geçtiğimiz bir sistem. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yakın takibi ve ilgisi neticesinde ülkemizin başlamış olduğu yeni bir başlangıç, milat. Bu vesileyle kurumlar arası sinerjinin, bu manada yerel yönetimlerle oluşan güçlü iş birliğinin meyvelerini alıyoruz. Bugün Büyükşehir Belediyemizle, ilçe belediyelerimizle bu projeleri hep birlikte imzaya dökeceğiz ve en hızlı şekilde yarınlarımız için bu tesisleri, yatırımları Malatya'mıza kazandıracağız" dedi. 

GENÇLER UMUDUMUZ

Bakan Kasapoğlu, yatırımların sadece Malatya için değil ülke ve bölgeye önemli bir ivme de kazandıracağını dile getirerek, "Bu yatırımların ölçeği, hakikaten bölgesel anlamda çok güçlü bir temsili ortaya koyan bir ölçek. Gerek gençlik kampımızla gerekse Malatya'mızın dört bir yanında inşa edeceğimiz sahalarımız, salonlarımız, gençlik merkezlerimiz, havuzlarımızla; voleyboluyla, basketboluyla tüm branşlarıyla spor geleceğimizi çok daha güçlü bir şekilde ortaya koyacağız. Bu davanın boynunu hiçbir zaman öne eğdirmeyen Malatya ile de gurur duyuyoruz. Malatya'nın her zaman haktan, hukuktan, milli iradeden yana olan duruşu bizler için çok ama çok mühim. O yüzden gençlerimiz bizim en büyük umudumuz, en büyük varlığımız. Yapacağımız yatırımlar bu ülkenin ve kutlu davanın yarınlara olan yürüyüşünde eminim ki çok ama çok önemli bir yer tutacaktır. Bugün pek çok alanda, yüzme havuzlarımızı. İki adet yarı olimpik yüzme havuzumuz, bir tanesinin de inşaatı devam ediyor, tam olimpik havuzumuz şehrin merkezinde onu da ağustos ayı sonu itibarıyla açmayı planlıyoruz. Yine gençlik merkezlerimiz, gençlerimizin kendilerini 7/24 geliştirebilecekleri, kendilerinin mekanı olan merkezlerimizi, gençlik kampımızı, 4 bin 444 seyirci kapasiteli spor salonumuzu ve hem ulusal hem uluslararası müsabakaları gerçekleştireceğimiz cimnastik salonunu, sentetik yüzeyli mahalli sahalarımızı, tesislerimizi, basketbol, voleybol alanlarımızı, tenis kortlarımız, bocce ve cirit sahamız yine üniversitemizde yer alacak. Basketbol kampanyamız var, 10 bin pota kasamında 200'ünü Malatya'mıza armağan ediyoruz. Bu yatırımlar Malatya'mıza, gençlerine, kadınlarına emanet" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.