Kartepe'ye müjdeyi Kocaman verdi

Kartepe'ye müjdeyi Kocaman verdi

Kocaeli Kartepe İlçesinde yaşayanların, yıllardan bu yana istediği ve her fırsatta talep ettiği hastane nihayet yapılıyor. Bir süredir gündemde olan hastane projesinde netlik kazanıldığını ve önemli adımlar atıldığını, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman duyurdu.

Kartepe İlçesinde yaşayanların uzun yıllardan bu yana hayata geçirilmesini istediği hastane projesinde, oldukça önemli adımlar atıldı. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, bölge halkının merakla beklediği o proje hakkındaki gelişmeleri sosyal medya hesabından duyurdu.

20 BİN METREKAREDE

100 YATAK KAPASİTELİ

Başkan Kocaman, yapmış olduğu sosyal medya paylaşımınıda şu ifadelerii kullandı. “ Değerli Kartepeli hemşehrilerim! Bugüne kadar düşüncesiyle hepimizi heyecanlandıran dev proje için en önemli adımlar atıldı! Toplam 20 bin m2 alanda 100 yatak kapasiteli hastanemiz ilçemize kuruluyor!Türkiye Yüzyılı'nda siz kıymetli hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerine kolaylıkla ulaşım sağlayabilmesi için Kartepe'mizin en merkezi lokasyonunda; Köseköy, Maşukiye ve Eşme bağlantı noktasında konumlanacak olan hastanemiz, aynı zamanda Cengiz Topel Havalimanı'na yakınlığıyla sağlık turizmi için de çok kritik bir rol oynayacak”

KARTEPE'MİZE HAYIRLI OLSUN

Kocaman, paylaşımının devamında ise “Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Fahrettin Koca olmak üzere AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti İl Başkanımız Doç. Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a; Milletvekillerimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır'a gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.Kartepe'mize hayırlı olsun!” ifadelerini kullandı.

Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.