Kartepeli Serhat Özcan, ‘Metruk’ filmiyle beyazperdede

Kartepeli Serhat Özcan, ‘Metruk’ filmiyle beyazperdede

2012 yılında Survivor’a katılan Kartepeli Serhat Özcan, bu kez yeni filmi ‘Metruk’ ile izleyicilerin karşına çıktı.

Kartepeli Serhat Özcan, 2012 yılında Acun Ilıcalı’nın reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor Ünlüler-Gönüllür’e katılarak, adada başarılı bir performans sergilemişti. Özcan, daha sonrasında ise, Arka Sokaklar ve Savaşçı dizileri başta olmak üzere birçok projede yer almıştı.

ZENGİN KADRO
Serhat Özcan bu kez, yepyeni bir sinema filmiyle başrol oyuncu olarak karşımızda.15 Eylül’de vizyona giren filmin yapımcılığını Asuman Zaim, Senarist ve Yönetmenliğini Mehmet Ali Zaim üstlendi. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde; Serhat Özcan, Doha Oğuz, Gözde Nur Akaltın, Damla Ersan, Erkan Bilgütay, Gül Gökçe Korkmaz, Soner Işık, Merve Semi, Emre Boynukalın, Elif Çolak, Esra Ocak, Farida Liyeva, Ecem Koyunlu, İzzet Lüleci, Sertif Yurdakul, Mustafa Gökdağ, Serkan Çelik, Yüksel İvgen, Öykü Öz, Kaya Albayrak, Yunus Uzun, Mesut Yılmaz, Sevda Bayraktar yer almakta.

FİLMİN KONUSU
Dünya dışı yaşamın varlığına inanan ve dünya dışı fenomenlerle ilgili bir kitap yazan bilimkurgu yazarı Ali Yücetürk, onlarla iletişim kurmak istemektedir. Yazarın bu merakının tehlikeli bir boyuta ulaşması, onun dramatik sonunu hazırlar. Ali’nin başına gelenleri merak etmekte olan karısı Meryem, kocası ile ilgili her şeyi araştırmaya başlar. Karagün beldesinde yaşayan Meryem, bir gün gökyüzünden bir sinyal geldiğini keşfeder. Bulduğu ipucunun peşine düşen Meryem, insanların büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu anlar.

TURGAY ÇÖPOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.