Kartepe'de engellilere özel eğlence

Kartepe'de engellilere özel eğlence

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde engelliler gönüllerince eğlendiler.

Kartepe Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçe genelinde rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören engelli çocuk ve aileleri için programlar düzenlendi.

 

GENİŞ KATILIM

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Ataevler Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’ın eşi Selda Yavuz, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar Kartepe İlçe Müdürü Mehmet Kars, engelli çocuk ve aileleri katıldı.   

 

PASTA KESİLDİ

Programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, engelli çocuklar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Bütün engellilerle yakından ilgilenen Başkan Kocaman, onların eğlencelerine ortak oldu. Dünya Engelliler programına katılan engelli çocuklar ve aileleriyle birlikte pasta kesildi. Müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen engelli bireyler mutlu bir gün geçirdi. 

 

ENGELLİLERİN GÖSTERİSİ

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Süleyman Şah İlköğretim Okulu’nda düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katıldı. Programda engelliler tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.