Kartepe’de ahde vefa örneği

Kartepe’de ahde vefa örneği

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepe’ye hizmet eden eski ve yeni muhtarlar bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde “Kartepe İçin, Her Zaman, Hep Birlikte... “ sloganıyla başlatılan Ahde Vefa programında eski ve yeni muhtarlar bir araya geldi. Belediye Başkanı Kocaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Programda konuşan Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker “Belde belediye olduğumuz dönemden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Her bir muhtarımız Kartepemiz için elinden geldiğince hizmet etmiştir. Tüm muhtarlarımızı bir araya getirip, böyle bir toplantı organize ettiği için Kartepe Belediye Başkanımız Av.M. Mustafa Kocaman’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HAMDOLSUN BİR ARADAYIZ

Kartepe’ ye hizmet eden eski ve yeni muhtarlara hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman “Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Bugün burada olmak, sizlerle olmak Kartepe’nin geçmişinden bugüne emek veren, hizmet veren, fedakârlık eden muhtarlarımızla birlikte olmaktan onur duyuyorum. Uzun zamandır bu programı yapmayı düşünüyorduk. Pandemi buna engel oldu. Şimdi hamdolsun bir aradayız’’ açıklamasında bulundu.

 

MUHTAR KÜLTÜRÜNDEN GELİYORUM

“Ben muhtar kültüründe yetiştim” diyen Başkan Kocaman, “Benim dedem yaklaşık 30 sene muhtarlık yapmış. Bu nedenle muhtarların yaşadığı sıkıntıları, zorlukları biliyorum. Muhtarlarımızın geçmiş dönemde yaşadıkları sıkıntıları da çok iyi biliyorum.  O zor dönemlerden bugünlere geldik. Kartepe’nin kat ettiği mesafeyi hepiniz görüyorsunuz. Kartepe’nin o günlerden bu günlere gelmesinde hepinizin emeği var. Allah sizlerden razı olsun’’ ifadelerini kullandı.

 

HEP BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Başkan Kocaman “Bir mahallede muhtarım başarılıysa, bende başarılıyımdır. Bu işin ekip işi olduğunu biliyoruz. Bugün siyaset yapma günü değildir. Bugün hatır sorma gönüllere dokunma günüdür. Kartepe Belediyemiz, belde belediyelerden bugünlere geldi. Güzel İlçemizi bu noktalara taşıyan  tüm muhtarlarımıza ve  belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. Kartepemize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

HİZMET SEVDASIYLA ÇALIŞIYORUZ

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından sağlanan imkânlarla hizmet etmeye devam ediyoruz” diyen Başkan Kocaman “Kartepe Belediyesi piyasaya bir kuruş borcu olmayan, bölgesine hizmet sevdasıyla çalışan bir belediyedir. Birçok projemizi ilçemize kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. Kartepe’nin bugün geldiği noktada, gerçekten büyük bir emek var” açıklamasında bulundu.

 

SİZLERİN BAKIŞ AÇISI BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR

“Kartepemizi hep birlikte ileri götüreceğiz” diyen Başkan Kocaman “Sizlere her zaman kapımız açıktır. Sizler Cumhurbaşkanımızın bizlere emanetisiniz. Her zaman bizleri arayabilirsiniz Sizlerin eleştirisi de, bakış açısı da bizler için önemlidir. Tavsiyelerinize her zaman açığım. Bugün burada Kartepe’nin emektarlarıyla olmak benim için çok özel bir andır. Başta hanımefendiler olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı. Ahde Vefa programında eski ve yeni muhtarlar anılarının yanı sıra istek ve taleplerini dile getirirken, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a programdan dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.