Kartepe Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Kartepe Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla yapımına başlanan Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yapılan yatırımlarla Kartepe’nin yaşam standartlarını yükseltmeye devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla yapımı tamamlanan Ataşehir Aile Sağlık Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

GENİŞ KATILIM

Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi açılış törenine Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde AK Parti İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kartepe İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan, İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

HAYIRLI OLSUN

Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, sağlık alanında yaptığı katkılardan dolayı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür etti. Başkan Kocaman ise “Kartepemizin her alanında hizmet etmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin her alanda yaşam kalitesini yükseltmek ve çocuklarımıza en iyi mirası bırakabilmek temel gayemiz. Bunun için yola çıktık ve her adımımızı bunu düşünerek planlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

114 METRE KARE ALANDA

Ataşehir Aile Sağlık Merkezi, 114 m2 kapalı alanda 2 Doktor Odası, 1 Hemşire Odası, 1 Bebek Bakım Odası, mutfak, kadın, erkek ve engelli wcleri yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.