Karşıtlarımızın çöküşü zaferimiz olamaz

Karşıtlarımızın çöküşü zaferimiz olamaz

CHP Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, 23 Şubat’taki kongre öncesi adaylığını açıklarken ders anlatır gibi konuştu: “Karşıtlarımızın kendiliğinden çöküşü bizim zaferimiz asla olamaz.”

2018 yılının ekim ayında CHP Gebze Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Yaşa Erdoğan, 23 Şubat Pazar günü gerçekleşecek kongre öncesi başkanlığına yeniden aday olduğunu CHP Gebze İlçe Örgütü’nde düzenlediği görkemli toplantı ile açıkladı. Kongre öncesi halen tek aday olan ve ikinci dönemini ‘seçilmiş başkan’ unvanıyla geçirmek isteyen Yaşa Erdoğan, özenle hazırladığı açığa çıkan konuşma metninde yer yer ders anlatır gibi konuştu. Geride kalan 16 aylık süreçte yönetimiyle birlikte edindikleri en önemli tecrübe ve birikimi, “Asıl ve esas amaçtan saparak, asli ve esas düşmanlarımızı bir kenara bırakarak örgüt içinde düşman yaratmakla asla zafer kazanamayız” diyen Erdoğan hemen ardından ekledi: “Bir de şunu her birimiz not etmeliyiz: Karşıtlarımızın kendiliğinden çöküşü bizim zaferimiz asla olamaz.”
GENİŞ AİLE DESTEĞİ
CHP Gebze İlçe Örgütü’ndeki adaylık açıklamasına CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi, CHP Kadın Kolları MKYK Üyesi Nurhan Banu Üner, CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak, Gebze Belediye eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gebze İlçe eski Başkanı Musa Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin yanı sıra Yaşa Erdoğan’ın geniş ailesi de katıldı. Yaşa Erdoğan’ın eşi Gebze EYT Derneği Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan ve çiftin çocuklarının yanı sıra Yaşa Erdoğan’ın anne babası; Songül – Atıf Söğüt de salondaki yerini aldı.  kadinlarla.jpgaile-004.jpgsalon-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.