Kardeş Azerbaycan’ın yanındayız

Kardeş Azerbaycan’ın yanındayız

Darıca Belediyesi MHP Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, “Azerbaycan’ın Karabağlar’da göstermiş olduğu mücadelede Türk Milleti ve Devleti olarak yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtirim” dedi

Darıca Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, kasım ayı olağan meclis toplantısında iyi niyet dilekleri için söz aldı. Ermenistan’ın saldırısı altındaki Azerbaycan’ı anımsatan Ağbaba, “İki devlet bir millet” ve “kardeş” dediğimiz Azerbaycan’ın Karabağlar’da göstermiş olduğu mücadelede Türk Milleti ve Devleti olarak yanlarında olduğumuzu Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir kez daha belirtirim. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi. Ağbaba ayrıca şunları kaydetti:

MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

“İzmir’deki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarına acil şifalar diliyorum. Türkiyemiz’in başı sağolsun.

Yine Türk İslam aleminin mübarek Mevlid kandilini canı yürekten kutlarım.

Cumhuriyetimizin 97’nci yılını kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmaz üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.