Karate Ligi’nde final coşkusu yaşanacak

Karate Ligi’nde final coşkusu yaşanacak

İller arası Karate Ligi Final Etabı müsabakaları, 6 Mayıs Pazar günü Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek

karete.jpgkarete-1.jpgKocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği İllerarası Karate Ligi Şampiyonası, final yapıyor. Geride bırakılan 3 etap sonunda 4. Etap olan final etabı, Pazar günü gerçekleştirecek. Şampiyonanın final etabına da önceki etaplarda olduğu gibi 1999 ile 2010 doğumlu sporular katılabilecek. Kata ve kumite kategorilerindeki şampiyonaya 8 ilden 55 kulüp ve 800 ile 1200 arasında sporcunun katılması bekleniyor. Kulüplerin şampiyonluk mücadelesi vereceği final sonunda ise dereceye giren genç karatecilere madalyalarının yanı sıra şampiyonluk kupası verilecek.

İLK ETAP HAKKI KOŞAR ADINAYDI

İller arası Karate Ligi Şampiyonası organizasyonu İlk etabı (1.Etap) 10 Şubat 2018 cumartesi tarihinde KOU Spor Bilimleri Fakültesi Gazanfer Bilge Spor Salonunda bin 450 sporcu katılımı ile Türk karatesinin kurucu ismi ve Türkiye Karate Federasyonu Onursal Başkanı Hakkı KOŞAR onuruna düzenlenmişti. Kendi adına düzenlenen etaba Hakkı Koşar da katılım sağladı.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İllerarası Karate Ligi “18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anısına” düzenlenen 2. Etap Lig Şampiyonası 17 Mart 2018 Cumartesi Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda gerçekleşti. 2.Etap İller arası Karate Ligine 55 spor kulübü, 60 antrenör, 820 sporcu katılım sağladı. Müsabakalarda 76 hakem görev aldı.

ÇOCUK BAYRAMI ONURUNA DÜZENLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İller arası Karate Ligi 3.Etap Müsabakaları “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı onuruna” düzenlendi. 7 Nisan 2018 tarihinde KOU Spor Bilimleri Fakültesi Gazanfer Bilge Spor Salonunda gerçekleşen etaba 8 ilden 42 kulüp, 720 sporcu, 40 antrenör katılım gösterdi.

KAĞITSPOR 75 MADALYA KAZADI

İllerarası Karate-Do Lig Şampiyonusı’nda 3. etap sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi S.K sporcuları 38 altın, 25 gümüş, 39 bronz ile toplamda 102 madalya alarak 203 puan ile ligde liderliğini sürdürdü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, 27 altın, 20 gümüş, 28 bronz ile toplamda 75 madalya alarak 149 puan ile lideri takip etti. 20 altın, 20 gümüş,  24 bronz ile toplam 64 madalya alarak 124 puan ile Gazi Osmanpaşa Belediye Spor Kulübü lligde üçüncülüğünü sürdürdü. Final etabında kulüpler şampiyonluk için kıyasıya mücadele verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.