Karataş’tan ihracatta büyük atak

Karataş’tan ihracatta büyük atak

Ülkemizin ekonomik alanda yaşadığı zorluklar ve döviz kurlarında ki değişimin otomotiv sektörüne yansımalarını hiçe sayarak, şu dönemde hertürlü olanaklarını zorlayan ''Karataş Tarımcılık  Sanayi ve Ticaret A.Ş''  Kardeş ve dost ülke Azerbaycan'a 104 otob

ahmet-karatas-kurumsal-2.jpg

Karsan Bursa fabrikalarında üretilen 50 kişi taşıma kapasiteli 8,5 metre uzunluğunda ki araçlar tamamen Türk mühendis ve işçisinin emeği olup bundan böyle Azerbaycan yollarında gururumuz olmaya devam edecektir.

TARIM SEKTÖRÜNÜN DUAYENİ

Her türlü otomotiv ve otomotiv yedek parçaları ihracatı yanında TEU ve MITSUBİSHİ marka forkliflerinin Türkiye distiribitörü olan firma, istifleme alanında ülke çapında da kısa sürede söz sahibi olmuştur. Tarım sektörününde duayeni olan kuruluş kendi markası ''KARATAŞ  TRAKTÖR'' ü Gebze organize sanayi bölgesinde ki fabrikasında üreterek Türk çiftçisinin hizmetine sunup ülke genelinde 18 ayrı şubesiyle de faliyetlerini sürdürmekte.

 

VAKIT IHRACAT VAKTI

 

 Canı tez, Aklı berrak, ufku geniş bir yönetici olarak tanınan Ahmet Mustafa Karataş yaptığı açıklamada  '' 66  yıldır geçmişi olan bu yapı tarımın her alanında olduğu gibi otomotiv ihracatında da ülkemizin döviz girdilerine katkımız olması nedeniyle kendimi bahtiyar hissediyorum. Tarım alanın da 6 ayrı ülkeye yaptığımız ihracatımız olanca hızıyla devam etmekte olup, Türk insanı bugün elele vererek Ülkemizin içine itilmek istenen kirli oyunlardan kurtularak layık olduğu refah seviyesine ulaşması en büyük gayemizdir. Özet olarak iş dünyasına çağrım şudur ''Vakit ihracat vakti''dir dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.