Karataş’ın Chery Traktörleri görücüye çıktı

Karataş’ın Chery Traktörleri görücüye çıktı

 Tarım makineleri denince akla ilk gelen isim olan Karataş firması uzun süredir adından söz ettiren Chery marka traktörlerini görücüye çıkardı.Karataş’ın...

 

Tarım makineleri denince akla ilk gelen isim olan Karataş firması uzun süredir adından söz ettiren Chery marka traktörlerini görücüye çıkardı.

Karataş’ın 61 yıllık deneyimiyle

 

Zirai makine ve ekipman sektöründe uzun yıllardan beri lider firma olarak faaliyet gösteren Karataş, geniş ürün gamına Chery marka traktörleri de ekledi. Cazip fiyatları ve üstün teknik özellikleriyle çiftçilerin ilgisini çeken Chery traktörleri Karataş’ın 61 yıllık tarım makinesi deneyimiyle Türkiye coğrafyası tarımsal yapısına da uygun hale getirilerek çiftçilere hizmetine sunuluyor. Uzun yıllar boyunca çeşitli uluslar arası markaların tarım makinesi distribütörlüğünü ve bayiliğini yürütmüş olan Karataş, Chery Heavy Industry Co. firması ile yapmış olduğu bu işbirliği ile Chery marka tarım makineleri ile de adından söz ettirmeye devam edecek. Chery traktörleri 50 beygir segmentinde yer alan ve piyasada bu sektördeki traktörlerin hiç birinde bulunmayan bir takım teknik özelliklere sahip. Chery traktörler 12 ileri 12 geri shuttle’a sahip olup 50-750.000 kuyruk mili ve hava kompresörü özelliklerini bir arada bulunduruyor. Ayrıca standart kompresör ve 4 adet hidrolik çıkışı da Chery traktörlerine mahsus teknik özellikler arasında. Karataş bünyesine dahil etmiş olduğu Chery traktörler ile 2014 yılında Türkiye çiftçisine hizmet sunmaya ve hizmet kalitesini muhafaza etmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.