KARATAŞ TEU MARKASIYLA FORKLİFT SEKTÖRÜNDE YERİNİ ALDI

KARATAŞ TEU MARKASIYLA FORKLİFT SEKTÖRÜNDE YERİNİ ALDI

   Tarım makinesi sektörünün lider firmalarından Karataş, ünlü forklift markası TEU ile yaptığı işbirliği ile forklift sektörüne de...

 

 

 

Tarım makinesi sektörünün lider firmalarından Karataş, ünlü forklift markası TEU ile yaptığı işbirliği ile forklift sektörüne de adım atıyor. TEU firması, 2007 yılında Çin’in Anhui bölgesinde kurulmuştur. 50.000 m2 alan üzerine kurulu üretim alanında 500 çalışanı bulunan büyük bir firmadır. TEU, sadece dizel, gaz ve elektrikli forklift ile forklift ataşmanları üretimi yapan, forklift üretiminde uzman bir firmadır. ISO9001:2008 kalite belgesine sahip TEU firması, 10’dan fazla ülkeye forklift ihracatı yapmaktadır.

KARATAŞ GÜVENCESİYLE

 

Karataş, 2013 yılı itibariyle TEU forkliftlerinin Türkiye’nin münhasır distribütörü olmuştu. Türkiye’nin bütün illerini kapsayan bu distribütörlük yetkisiyle satış ve kiralama işlemlerine hizmet sağlayacaktır. TEU forklifleri birçok teknik avantajı barındırmasının yanında oldukça uygun fiyatlarla müşterinin hizmetine sunulmaktadır. Rahat şekilde kullanılabilen pedallar ve geniş zemin aralığına sahip TEU forkliftleri, küçük direksiyon sayesinde hızlı ve etkili kullanım, ayarlanabilir direksiyon sayesinde rahat kullanım, geniş pedallar ile daha basit, kolay ve etkili sürüş ve ergonomik dizayn sayesinde sürücüye daha rahat hareket imkanı sağlamaktadır. Tek parçadan oluşan taban sayesinde tamir takımı gerekmeden kapak açılıp tamir ve bakım yapılabilmektedir. Entegre elektrik kontrol ünitesi sayesinde sorunlarını minimuma inmiştir. Yeni nesil egzoz çıkışı ve optimize edilmiş hava manifoldu sayesinde daha hızlı soğutma sistemi ve çevreye daha duyarlı bir iş makinesi konumuna gelmiştir.Presleme teknoloji kullanılarak oluşturulan tavan yapısı sayesinde, kullanım çok daha güvenli ve konforludur. Düşük yakıt tüketimi, sağlam yapısı ve uygun fiyatıyla benzer kalitedeki modellerden daha ekonomiktir. TEU forkliftlerinde ISUZU C240 ve MITSUBISHI S4S, S6S Japon motorlar ile Deutz Çin üretimi motor seçenekleri bulunmaktadır. Hidrolik sisteminde kullanılan parçalar İtalyan menşeili Manuli, hidrolik pompası Japon menşeili SHIMADZU, asansörleri Çin menşeili Laigang, dişli kutusu ve diferansiyeli Japon menşeili MITSUBISHI, şarz dinamosu Japon menşeili Nissan firmaları tarafından üretilmektedir. Elektrikli forkliftlerin akü seçenekler arasında ünlü yerli üreticiler Yiğit Akü ve İnci Akü yer almaktadır. TEU, tüm dünyada müşteri memnuniyet açısından önde gelen forklift markaları arasındadır. 2013 yılından itibaren TEU markası Karataş kalite ve güveninde müşterilerin hizmetine sunulacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.