Karaosmanoğlu “Sporun ve sporcunun kentiyiz”

Karaosmanoğlu “Sporun ve sporcunun kentiyiz”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kandıra Köyleri Spor Yapıyor” Projesi kapsamında spor malzemesi dağıtım törenine katıldı.

Köy çocuklarına spor alışkanlığını daha fazla kazandırmak için hayata geçirilen projenin ilk etabı Kandıra’nın Merkez Erikli Köyü Belen Mahallesi’nde başlatıldı. Birçok branşta spor malzemesinin dağıtımın ilk etap da 25 köyü kapsadığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu,  “Artık gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki, sporun ve sporcunun kentiyiz. Sporu önemsiyor ve gerekeni yapıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durması için proje üretiyoruz. Bugün dağıtımı gerçekleştirdiğimiz spor malzemeleri geleceğin nesline yapılan birer yatırımdır” dedi.

karaosanoglu-6.jpgkaraosmanoglu-001.jpgkaraosmanoglu-1-002.jpgkaraosmanoglu-3-002.jpgkaraosmanoglu-4.jpgkaraosmanoglu-7.jpgkaraosmanoglu-8.jpg

 

“ARTIK SPORUN SADECE KENTİ DEĞİL, BAŞKENTİYİZ”

FİFA standartlarında sahalar ve 70’in üzerinde spor tesisi ile gençliğe yatırım yapan çok önemli bir kent haline geldiklerini konuşmasında vurgulayan Karaosmanoğlu, “Doğa yürüyüş parkurlarımız, olimpik ve yarı olimpik yüzme havuzlarımız, uluslararası ölçekte düzenlediğimiz spor müsabakalarımız, dünya ve olimpiyat şampiyonu sporcularımız, Kâğıtsporumuz, annelerimize yönelik spor etkinliğimiz, hafta sonu yürüyüşlerimiz, Potasız Okul Kalmasın Projemiz, ücretsiz spor okullarımız, okullarımıza kazandırdığımız spor salonlarımız ile artık sporun sadece kenti değil; başkentiyiz” ifadelerini sarf etti. Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve çok sayıda davetlinin katıldığı tören sonrası futbol topu, masa tenisi takımı, dart takımı, satranç takımı, bocce seti, eşofman takımı ve spor ayakkabıları genç sporculara dağıtılırken, çocukların yüzlerindeki mutluluk da görülmeye değerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.