Karamürselspor’dan örnek davranış

Karamürselspor’dan örnek davranış

Deprem felaketi yaşayan İzmir’e bir yardım eli de güzide amatör spor kulüplerinden biri olan Karamürselspor’da geldi. İlimizin en köklü kulüplerinden biri olan Karamürselspor, İzmir’de depremi yaşayan vatandaşlarımıza 200 polar gönderdi.

 

İZMİR’E POLAR GÖNDERDİLER

Geçen sezon ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden ve üç puanla üçüncü lige çıkma fırsatını geriye tepen Karamürselspor’da camia örnek bir harekete imza attı. Sarı lacivertli yönetim kurulu üyeleri İzmir’de yaşanan deprem felaketinin ardından önemli bir çalışmaya imza attı. Kulüp yöneticileri tarafından daha önce başka bir amaç için yaptırmış olduğu polarları İzmir’de depremze olan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere gönderdi. Sarı lacivertli yönetim kurulu,  Haluk Levent ile iletişime geçerek yıldız sanatçının başkanlığını yapmış olduğu Ahbap Derneği üzerinden polarları İzmir’e gönderildi.

BU FELAKETİ İYİ BİLİRİZ

Karamürselspor Kulüp Başkanı Erdin Bilgiç, “1999 Marmara depremini yaşayan ve o durumu iyi bilen ilçelerden birisiydik. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen acısını hala unutamadık. İzmir’de bu büyük felaketi yaşayan kardeşlerimizin halini en iyi bizler biliriz. Onlar için yaptırmış olduğumuz 200 poları, oradaki vatandaşlarımıza az da olsa destek ve moral olabilmesi için gönderdik.  Bu acı felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerim. Yaralı vatandaşlarımıza çok acil şifalar dilerim. Karamürselspor olarak elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Karamürsel Belediye başkanımızın da hep yanımızda olduğu için teşekkür ederim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.