Karamürselspor yıkıldı

Karamürselspor yıkıldı

TFF’nin yeni almış olduğu kararla birlikte grubunda 4 takım 3.lige çıkan Karamürselspor adeta yıkıldı

LİDERLE AYNI HAFTA MAÇI VARDI

Liderle arasında 3 puan fark olanların üst lige alınmasına karar verilen grupta temsilcimiz Karamürsel  ile lider Arnavutköy’ün arasında  6 puan fark vardı. Ancak sarı lacivertliler pandemi 

nedeniyle liglere verilen aranın olduğu hafta sahasında lideri konuk edecekti.  3 puan önünde bulunan ve liderin 3 puan gerisinde olan Çengelköyspor ise bir üst lige çıkarıldı.

 Karamürselspor rakibini iç sahada ve deplasmanda yenmişti.

BİLGİÇ: SAHADA ÇIKMAK İSTERİZ

Kararın ardından açıklama yapan Başkan Erdin Bilgiç, “Kararın ardından hepimiz üzüldük diyebiliriz. Özellikle çocuklar tam anlamıyla yıkıldı. Ellerinizden kayıp gitti diyebiliriz. Ama böyle çıkmayı da istemezdik. 4. olup masada çıkmaktansa şampiyon olup sahada çıkmayı isteriz. Bitiş düdüğüyle birlikte, sahanın içinde büyük bir sevinçle, emekle terletilen formalarımızla çıkmak isteriz. Biz bu işi Allah'ın izniyle hep birlikte bu sezon başaracağız”

TEBRİK ETTİ

Bilgiç devamında, “Bugün santrafor transferi için düşündüğümüz arkadaşımız geldi. Oldukça verimli bir görüşme geçti aramızda. İlçemizi çok beğendi, hakkımızdaki olumlu yorumlardan bahsetti. Prensipte anlaştık diyebiliriz. Bir kaç gün içinde netlik kazanacak. Üzülecek vaktimiz yok, karalar bağlamaya gerek yok. Hep birlikte yeni sezona inanarak ve büyük moralle hazırlanacağız. Çıkan kulüpleri tebrik ederim, başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.