Karamürselspor veda yemeğinde buluştu

Karamürselspor veda yemeğinde buluştu

1.Amatör Küme’de geldiği başkanlık görevinde BAL Ligi’ne yükselme sevincini yaşayan ve sezon sonunda istifasını açıklayan Başkan Ali Yılmaz’a camia veda yemeği düzenledi.

KATILIM YOĞUN OLDU

İlimizi  Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden sarı lacivertlilerde sezonun bitmesiyle birlikte görevinden istifa eden Başkan Ali Yılmaz için veda yemeği düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya’nın da katılım sağladığı yemekte, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyette yer aldı. Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada Başkan Ali Yılmaz futbolculardan tek tek helallik istedi.

HEPİNİZİ SEVİYORUM

Başkan Ali Yılmaz veda yemeğinin ardından yapmış olduğu konuşmada, “Birlikte güzel günler yürüdük. Aranızda birkaç sezondur birlikte olduğumuz arkadaşlar da var. Bazılarınızla bu sezon tanıştık ve bence çok iyi bir sezonu geride bıraktık. Hepinizi çok seviyorum. Emekleriniz için teşekkür ederim. Gözüm arkada kalmayacak. İşinin ehli bu ekip yine başarı için yola devam edecek. Benden yana hakkım varsa helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin” dedi.

ALİ YILMAZ BİZİM ABİMİZ

Başkan Yılmaz’ın istifasının ardından göreve getirilen yeni Başkan Erdin Bilgiç ise, “Ali Yılmaz bizim abimiz. Bu bir ayrılık değil. Kendisi yine yönetim kurulumuzda bizimle birlikte olacak. Bu yola birlikte çıktık yine birlikte devam edeceğiz. Gelecek sezon bizim için daha iyi olacak. Bunun için çalışacağız. İçiniz rahat olsun bizler yönetim olarak bu kulübün menfaatleri için ne gerekirse yapacağız. Hep birlikte daha güçlü, daha inançlı olacağız”

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Veda yemeğe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya ise, “Buradaki oluşum başından beri bizlerin takdir ettiği, beğenerek izlediği bir oluşum. İlçemizin markası olan Karamürselspor için bizde halkanın bir zinciri olmaya devam edeceğiz. Elimizden geleni yapmaktan geri durmayacağız. Belediyemiz takımımızın bu sezonda maddi manevi yanında olacak. Ali abimize bende emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Erdin Başkan’a hayırlı olsun”

FUTBOLUN DOĞASINDA VAR

Gelecek sezonda takımın başında görevine devam edecek olan teknik direktör  Cem Baki, “Bu tür ayrılıklar futbolun doğasında var. Takımımızda da bugün burada olan ancak aramızdan ayrılacak olan isimler var. Bunlar futbol hayatının içinde sürekli yaşanan olaylar. Ben başkanımız Ali Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Kendisi unutulması mümkün olmayan işler başardı. Erdin Başkan ile de başarılar gelmeye devam edecektir”dedi.

ÇETİNTAŞ: GURUR DUYUYORUZ

Veda yemeğinde konuşan  KaptanÇetintaş, “Takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Başkanımız Ali Yılmaz’a bize olan maddi- manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Erdin Başkanımız ile hayırlı bir sezon olmasını diliyorum. Gideriz, kalırız, oynarız, oynamayız ama hep Karamürselsporlu kalırız. Babam Mehmet Nuri Çetintaş’ın giydiği formayı giymenin huzurunu hep kalbimde yaşayacağım. Bu sezon onun doğum tarihi olduğu için 50 numaralı formayı giymiştim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.