Karamürselspor göz doldurdu: 1-1

Karamürselspor göz doldurdu: 1-1

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karamürselspor oynadığı ilk hazırlık maçında 3.Lig temsilcisi Yalovaspor'a konuk oldu. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

DEVREDE GOL SESİ ÇIKMADI

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Karamürselspor oynadığı ilk hazırlık maçında 3. Ligekiplerinden Yalovaspor ile karşı karşıya geldi. Teknik adam Cem Baki, bu maçta takımın artılarını ve eksilerini görme fırsatı buldu. Yalova Stadı'nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz ilk yarıda Serhat Türkkent ve Mustafa Kaya ile net fırsatları değerlendiremedi. Yalovaspor'un yakaladığı tek net pozisyonda ise kaleci Mehmet gole izin vermedi.

KARŞILIKLI GOLLER

Karamürselspor ikinci yarıya 9 oyuncu değişikliği ile başladı. Ev sahibi ekip ise bu devrede maça başladığı ilk 11 ile devam etti. Yalovaspor Yunus Emre ile bu devrenin hemen başında golü buldu ve 1-0 öne geçti. Karamürselspor ,Güneşsspor'dan transferi Okan Ayaz ile 79’da skora dengeyi getirdi. Mert Vonal ve Berat Aydın ile iki net fırsatı değerlendiremeyen Karamürselspor sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Son bölümde Yalovaspor'un da bir topu direkten döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.