Karamürsel’de kazanan olmadı

Karamürsel’de kazanan olmadı

BAL’da ilk hafta çok önemli maçlara sahne oldu. Bu maçlardan biri de Karamürselspor ile Gölcükspor arasında oynandı. İlk yarısı 0-0 biten maçta, ikinci yarıda karşılıklı goller vardı, müsabakada 1-1 sona erdi.

Geçen yıl çok iddialı bir takım kuran, hızlandırılmış sezonda umduğunu bulamayan Karamürselspor, bu sezon bütçesinde küçülmeye gitti, takımın da başına geçen yıl Cem Baki’nin yardımcısı Mustafa Kaya’yı getirdi. Bu sezon biraz daha kendi beldesinin çocuklarına şans veren Karamürselspor, hazırlık maçlarında çok iyi görüntü vermemesine rağmen Pazar günü iddialı Gölcükspor karşısında daha etkili bir oyun ortaya koydu. 55’de Eren Demiray’ın attığı golle de 1-0 öne geçti.

 

GÖLCÜKSPOR EKSİK KALDI, GOLÜ ATTI

Maçın ikinci yarısının hemen başında 1-0 geriye düşen Gölcükspor’da 70’de ikinci yarı oyuna giren Barış Sinan Üstün’ün atılmasıyla da 10 kişi kaldı. Gölcükspor, 10 kişi kaldığı karşılaşmada orta saha oyuncusu Rıdvan Sağlam’ım uzaktan attığı golle eşitliği sağladı. Bu golde Karamürselspor kalecisi Mehmet Öztürk’ün çok büyük hatası vardı. Bu arada golü atan Rıdvan Sağlam, oyundan çıktıktan sonra kırmızı kart gördü. Maçın son dakikaları çok heyecanlı ve çekişmeli geçti. 1-1 biten maçta beraberliğe Karamürselspor daha çok üzüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.