Karamürsel’de gol sesi çıkmadı

Karamürsel’de gol sesi çıkmadı

BAL 11. Grupta mücadele veren temsilcilerimizden Karamürselspor sahasında konuk ettiği Bigaspor karşısında galibiyet golünü bulamayınca 0-0 berabere biten maçta bir puana razı oldu.

GEBZE VE ÇAYIROVA GÜLDÜ
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta Çayırovaspor, sahasında konuk ettiği Yalova Kadıköyspor karşısında 1-0 galibiyetle ayrılarak ikinci galibiyetini kazandı. Üst sıralar için mücadele veren bir diğer temsilcimiz Gebzespor, Bayrampaşa Stadı’nda rakibi Beşyüzevlerspor karşısında 2-1kazanarak haftalar sonra 3 puan hasretine son verdi. İlimtepe Kullarspor, deplasmanda Altasspor karşısında 10 kişi kaldığı mücadelede rakibi karşısında 2-1 mağlup olarak haftayı puansız geçirdi.
KARAMÜRSEL’DE GOL YOK
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Karamürselspor, sahasında konuk ettiği Bigaspor karşısında 0-0 golsüz beraberlikle ayrılarak bir puana razı oldu. Grupta Başiskele Doğantepespor deplasmanda Edirnespor karşısında 7-1 gibi farklı sonuçla mağlup olarak haftayı puansız geçirmek zorunda kaldı. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele hafta sonunda oynanacak karşılaşmalarla aralıksız devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.