KARAMÜRSEL BELEDİYESİ     Güreş Takımı Yeni Sezona Hazır

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ Güreş Takımı Yeni Sezona Hazır

Karamürsel Belediyesi Güreş Takımı, yeni yağlı güreş sezonu öncesinde düzenlenen buluşmada Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ile bir araya geldi. Sezon başlangıcı dolayısıyla gerçekleştirilen programda takımın hazırlıkları değerlendirilirken, yeni sezon hedefleri de ele alındı.

CW Enerji Gaziantep 1. Etap güreşleri ile başlayacak olan yağlı güreş sezonu öncesinde sporcularla bir araya gelen Başkan Çalık, ata sporu yağlı güreşin Karamürsel’de güçlü bir geleneğe sahip olduğunu vurguladı. Sporcuların azmi ve disiplininin ilçeyi gururlandırdığını ifade eden Çalık, Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirtti.

Program kapsamında, başarılı performanslarıyla dikkat çeken ve gelecek vadeden genç pehlivanlar Salihcan Göközkut ile Murat Özkaplan’ın Karamürsel Belediyesi Güreş Takımı kadrosuna katıldığı duyuruldu. Yeni sporcuların takıma güç katması beklenirken, sezon boyunca önemli başarılara imza atılması hedefleniyor.

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Programın sonunda Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, sporculara hitaben şu sözleri söyledi: “Ata sporumuz yağlı güreşi yaşatmak ve genç pehlivanlarımızı desteklemek bizim için büyük bir gurur. Karamürsel’imizi er meydanlarında en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyor, yeni sezonda tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.