Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu’nda öğrenciler tehlikede!

Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu’nda öğrenciler tehlikede!

Kocaeli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam çalışmalar neticesinde Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu’nda hasarlı olduğu tespit edilen iki binanın yıkılmasının ardından geriye kalan moloz kalıntıları velilerin tepkisine neden oldu.

Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu’nda hasarlı olduğu tespit edilen ve yıkımı gerçekleştirilen iki binanın ardından okul bahçesinde kalan moloz yığınları velilerin tepkisine neden oldu.

YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTİYORUZ
Öğrencilerin okul bahçesinde hala duran moloz yığınları içerisinde oyun oynadığını belirten veliler, paslı çivilerin, demir yığınlarının ve taş parçalarından dolayı tehlikeyle karşı karşıya kaldıklarını belirterek, “Okulumuzda hasarlı iki bina vardı. Bu binalar için verilen yıkım kararı verildi ve yıkım okul açılmadan iki gün önce gerçekleştirildi. O günden bu yana çocuklarımız okul bahçesinde paslı çivilerin, demir yığınlarının ve taş parçalarının içerisinde oyun oynuyorlar. Bu konuyu okul yönetimine söylediğimizde ise 1 hafta 10 güne kadar yapılacağını söyledi. Çocuklarımız sağlıklı bir ortamda değil ve bizler veliler olarak endişe yaşıyoruz. Çocuklarımızın tehlikeyle karşı karşıya kaldığı bu durum için yetkililerden bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi.

whatsapp-image-2024-02-12-at-13-06-35-1.jpeg

whatsapp-image-2024-02-12-at-13-06-35.jpeg

whatsapp-image-2024-02-12-at-13-06-39.jpeg

whatsapp-image-2024-02-12-at-13-06-36.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.