KARAMOLLAOĞLU’NDAN HASAN BİTMEZ AÇIKLAMASI:   Dünden bugüne bir değişiklik yok

KARAMOLLAOĞLU’NDAN HASAN BİTMEZ AÇIKLAMASI: Dünden bugüne bir değişiklik yok

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuyla ilgili, "Dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok. Bilinci yerinde değil henüz. İnşallah o da yerine gelir. Bugüne kadar devam ettirdikleri gibi aynı desteği devam ettirecekler” dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmesi sırasında fenalaşarak yere yığılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in durumu ciddiyetini koruyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavisi süren Bitmez’in son durumunu öğrenmek üzere beraberindeki heyetle ziyarette bulundu.
Hastane Başhekiminden bilgi alan Karamollaoğlu, yaptığı açıklamada, "Dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok. Bilinci yerinde değil henüz. İnşallah o da yerine gelir. Bugüne kadar devam ettirdikleri gibi aynı desteği devam ettirecekler. Bekleyip göreceğiz, ümit ederiz ki hem doktorlarımızın müdahalesi hem de yapılan dualarla Hasan Bey kardeşimiz normal hayata dönecek” dedi. iha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.