Karaman: Mücadelem aynı heyecanla sürecek

Karaman: Mücadelem aynı heyecanla sürecek

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkan adaylığından son günde çekilen Ergün Karaman, “Mücadelem ve çalışmalarım aynı heyecanla sürecek” dedi

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın bir süre önce gerçekleşen kongresinde başkan adaylığından son günde çekilen Ergün Karaman yazılı açıklama ile partisi içinde mücadele ve çalışmalarının aynı heyecanla süreceğini söyledi.

PARTİME BAĞLILIĞIM SÜRÜYOR

 “4 Eylül Sivas'tan Memleket Hareketi neferi olarak başladığım ve 18 Eylül Ankara'daki Memleket Partisi 1.Olağan kurultayımıza kadar mücadelenin her alanında içindeyim ve partime bağlılığımı sürdürmeye devam etmekteyim.

Kocaeli İl Örgütümüzü kurduktan sonra, Memleket Partisi Kocaeli Kurucu İl Yöneticisi olarak aktif siyasetin içindeydim.

 

Aynı zamanda ilçelerde örgütlenme çalışmalarımız devam ederken, İl başkanlığımızın kararı ve önerisi ile Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı 1.Olağan kongresine aday oldum.

 

KENDİ İSTEĞİMLE ÇEKİLDİM

 Fakat farklı planlar dâhilinde, daha uygun olacağını düşündüğüm için partimize daha faydalı işler yapması adına görevi bir başka arkadaşımıza verilmesi için kendi isteğim ve ricam ile İl başkanımıza bildirdim. Hakkımda çıkan ve çıkacak olan spekülasyonlara mâhâl vermemek adına bu açıklamayı siz değerli kamuoyuyla paylaşmak hâsıl olmuştur.

 

 Amacım makam, mevki ve rütbe değil olmadı da, mücadelem ve çalışmalarım aynı heyecan ve istekle sürecek, Memleket Partisi bayrağını en iyi şekilde temsil etmek ve milletimize faydalı siyaset üretmek adına çalışmalarım devam edecektir.

Bu süreçte desteğini esirgemeyen, her zaman yanımda olan başta ailem olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.”

 NE OLMUŞTU

Hatırlanacağı üzere Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’na kurucu ilçe başkanı Atanur Demirci atanmış, Demirci ilk kongrede başkan adayı olmayacağını belirtmiş, kongreye Ergün Karaman’ın başkan adaylığındaki listeyle gidilmesi kararlaştırılmıştı. Kongrede yeterli çoğunluk sağlanamayınca bir hafta ertelenmiş, bir hafta sonra da Karaman adaylıktan çekilince ve seçim gerçekleşmemişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.