Karaman: Kimseyi  kötülediğimiz yok

Karaman: Kimseyi kötülediğimiz yok

GTO seçimlerinde Mavi Liste’nin adaylarıyla hareket ettiğinden ötürü bir sitede aleyhinde ağır yazılar çıkan Adnan Karaman, “Benim/bizim dışarıya karşı grubu kötüleme gibi bir olayımız yok. Baştan beri süreci çok şeffaf yönetiyoruz” dedi

GTO seçimlerine doğru bir sitede; Mavi Listeler’in adayları ile birlikte hareket ettiği gerekçesiyle;  “Daha önce Darıca’da sigortacılık yapan Adnan Karaman isimli şahıs sahada Çiler aleyhine karalama yapmaya çalışarak kendine nema çıkartmaya çalışıyorKendi şirketini bile yönetmeyi başaramayarak iflas eden Adnan Karaman, Gebze ve Gebzeliler’in gönlünde taht kurmuş olan Nail Çiler hakkında sağda solda kötüleme yaparak yıpratmaya çalışıyor” şeklinde yazı yazılan Adnan Karaman gazetemize konuştu. Karaman şunları kaydetti:

“Benim/bizim dışarıya karşı grubu kötüleme gibi bir olayımız yok. Baştan beri süreci çok şeffaf yönetiyoruz. Diyoruz ki; kimseyi kötülemeyin, işinize bakın. Hiçbir arkadaşımız da böyle bir tutuma girmedi. Ama nedense böyle bir şey yazma gereksinimi duydular. Yok şirketi batmış, yok Nail Bey’i kötülüyormuşum. Kesinlikle böyle bir şey doğru değildir, asılsızdır. Doğru haber değildir.”

“Haber” diye adlandırdığı yazının düzeltilmesini isteyen Karaman’ın önümüzdeki günlerde o yazının yer aldığı sitede de yanıt hakkını kullanacağı sanılıyor. Öte yandan Darıcalılar’ın yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Karaman’ın işyerinin merkezinin İstanbul’da olmasından ötürü İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.