KARADENİZSPOR’DAN ALTINORDU’YA

KARADENİZSPOR’DAN ALTINORDU’YA

İlimiz futbolunun son yıllarda parlayan yıldızlarından Gölcük Karadenizspor, çok kısa sürede çok önemli başarılara imza atıyor.

Küçük yaş gruplarında ilimiz Türkiye Şampiyonalarında temsil eden Bordo-Mavili ekipte, altyapıdan çok yetenekli yıldızlarda çıkıyor. Bu oyunculardan biri de Onur Cinemre’ydi. 2004 doğumlu yetenek, Altınorduspor’a transfer oldu.

KEREM ERDEM’DEN SONRAONUR DA ALTINORDUSPOR’DA

Bordo-Mavili ekipte, geçen yıl 2004 doğumlu defansta görev yapan Kerem Erdem, İzmir takımı Altınorduspor’un altyapısına transfer olmuştu. Karadenizspor, bu kez bir başka minik yeteneğini vitrine çıkardı, Altınorduspor’a verdi. Orta sahada görev yapar bir başka 2004 doğumlu Onur Cinemre de, futbol hayatını artık İzmir’de, Altınordu Kulübü’nde sürdürecek.

MURAT CİNEMRE ÇOK MUTLU

Karadenizspor’un kurucularından, kulübün bu duruma gelmesinde çok büyük katkısı olan Koordinatör Murat Cinemre, Kerem Erdem’den sonra bu kez Onur’un da Altınordu’ya gitmesinden dolayı çok büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Çok iyi bir teknik ekibimiz var. Herkes özveriyle, fedakarlıkla çalışıyorlar. Tek amacımız Kocaeli ve Türk futboluna sporcu yetiştirmek. Onur ve Kerem’in gitmesi bizleri oldukça gururlandırdı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.