Karabacak, “Bulanık suda balık avlıyorlar”

Karabacak, “Bulanık suda balık avlıyorlar”

 Son zamanlarda basında dolaşan baskın olaylarına ilişkin konuşan Darıca Belediye Başkan Şükrü Karabacak, bu iddiaları ortaya atanların bulanık...

 

Son zamanlarda basında dolaşan baskın olaylarına ilişkin konuşan Darıca Belediye Başkan Şükrü Karabacak, bu iddiaları ortaya atanların bulanık suda balık avlamak istediğini söyleyerek, “O balık o suda yok” dedi. Başkan Karabacak, “Aday adaylığı için dosyamı ilçe başkanımıza teslim ettiğimiz gün Darıca Belediyesine baskın var dediler. Birileri bunları fişekliyor. Bulanık suda balık avlamak istiyor. O balık o suda yok.  Her zaman hesap vermeye hazırız. Hesap vermekten korkmuyoruz” dedi.

DARICA'YA YAPILANLARI ANLATTI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak düzenlediği basın toplantıyla 10 yıllık hizmetlerini anlattı. Özdemir Düğün Salon’unda düzenlenen “Hizmette 10 yıl tanıtım programına”  AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Karabacak eğitimden kültüre, alt yapıdan sosyal belediyeciliğe kadar Darıca’da 10 yılda yaptıkları çalışmaları anlatırken, ilçede yapılan anketler doğrultusunda 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin yüzde 60’lar seviyesinde oy almayı beklediklerini söyledi. “Hizmette 10 yıl tanıtım programının açılış konuşmasında AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’nın 10 yılda çok hizmet aldığını söyleyerek, “10 yıl önceki Darıca ile bugünkü Darıca’yı kıyasladığımız da çok büyük farklar var. Ak kadrolarla bu hizmetlerin artarak gelmesini temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

İKİ BAYRAMI BİRARADA YAŞIYORUZ

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise iki bayramı bir arada yaşadıklarını söyleyerek başladığı konuşmasında , “Cumhuriyet Bayramı’nın yanı sıra 10 yılda yapmış olduğumuz çalışmaları paylaştığımız bugün bayramı çifte bayram yaşıyoruz. Dünü unutmamak lazım 2004 yılından 2014’e doğru yol aldığımız bu günlerde sizinle birlikteyiz, geçmişe kısa bir gezintiye çıkarak neler yaptığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. 10 yıl içerisinde Darıca’mız yaklaşık 85 bin nüfuslu bir belde idi. Burada şehri aldığımız da alt yapısı ve üst yapısında o kadar çok eksiklik vardı ki bunları biran önce tamamlamamız gerekiyordu. Hamd olsun 10 yıl içerisinde bunları tamamladık” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.