Karabacak Balıkçı Barınağı'nı inceledi

Karabacak Balıkçı Barınağı'nı inceledi

 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak inşaası son aşamasına gelen Balıkçı Barınağında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden...

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak inşaası son aşamasına gelen Balıkçı Barınağında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

350 TEKNE KAPASİTELİ OLACAK

 

Başkan Karabacak ilçeye bir büyük projeyi daha kazandıracak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken “yaklaşık 350 tekne kapasiteli olacak ve ilçemizdeki önemli bir eksikliği giderecek olan barınağın içerisinde balıkçı teknelerinin bakım ve onarımlarına olanak sağlayan alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak tesisler de oluşturmayı düşünüyoruz. İçerisinde 2 adet deniz feneri, kontrol merkezi ve balık satış yerleri olacak balıkçı barınağı tesislerini kısa süre içinde bitirerek bölgedeki balık ticaretinde de artış sağlamayı hedefliyoruz. Bu barınağın halkımıza kontrollü, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda balık satılmasının önünü açacağını ümit ediyorum. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diyerek çalışmaların belirlenen takvim çerçevesinde ilerlediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.