Kar yağışı sonrası şehitliklerde bakım

Kar yağışı sonrası şehitliklerde bakım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğü, Bağçeşme Namazgah Şehitliği ve Kocaeli genelindeki tüm şehit mezarlarının kar yağışından zarar görmüş çiçeklerin bakımını ve temizliğini en güzel şekilde yapıyor.

Canlarını vatan uğruna feda eden şehitlerimizin emanetlerine hassasiyetle sahip çıkılıyor.

MEZARLIKLARDA KAR SONRASI BAKIM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli genelinde bulunan tüm şehit mezarlarına her zaman olduğu gibi büyük bir özen göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı sebebi ile zarar görmüş Bağçeşme Namazgâh Şehitliği olmak üzere tüm şehitliklerimiz elden geçirerek bakımını gerçekleştirdi. Şehitliklerdeki eksiklikler tamamlanıyor ve şehit mezarlıklarının üzerlerine rengârenk mevsim çiçekleri ekiliyor. Tüm bakımları en ince ayrıntısına kadar tamamlanan Bağçeşme Şehitliği ekilen birbirinden güzel çiçeklerle rengarenk bir görüntüye kavuştu.

ŞEHİTLİKLER ELDEN GEÇİRİLİYOR

Kocaeli genelinde tüm ilçelerimizde Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğü ve ilçe belediyelerimiz ile koordineli olarak başlatılan çalışma ile Gebze’den Kartepe’ye, Karamürsel’den Kandıra’ya tüm ilçelerimizde bulunan şehit mezarlarımızın bakımları, çiçeklendirmeleri, mermerlerinin yenilenmesi düzenli olarak takip ediliyor ve en kısa sürede gerekli çalışmalar yapılıyor. Görevli ekipler büyük bir özenle şehit mezarlarımızı adeta çiçek bahçesine dönüştürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.