Kaptan Mutlu: “Turgutlu maçına 30 bin taraftar bekliyoruz”

Kaptan Mutlu: “Turgutlu maçına 30 bin taraftar bekliyoruz”

Gölcükspor galibiyetiyle 2’de 2 yapan, liderliğini sürdüren Kocaelispor’da kaptan Hamza Mutlu camiaya mesaj verdi.

Deneyimli isim Pazar akşamki Turgutluspor maçında tribünleri dolu görmek istediklerini söyledi. Hamza Mutlu’nun derbi maçı sonrasındaki açıklamaları şöyle:

“RAKİP KADAR ZEMİN DE YORDU”

“Fatsa maçndan sonra bu maçı kazanarak içerdeki Turgutlu maçına yine müthiş bir ambiyansla oynamak istiyorduk. Açıkçası bugün rakip kadar zemin de bizi yordu. Gölcükspor'daki arkadaşlara yazık, bizim takımdaki arkadaşlara yazık; buraya gelecek rakip takım oyuncularına yazık. Çok ağır bir zemin vardı o yüzden galibiyetin anlamı daha büyük. Buna sadece 3 puan olarak bakmamak lazım. Puanımızı 6 yaptık. İyi bir takım olduğumuzun hep birlikte farkındayız. Umarım ilerleyen haftalarda rotasyon anlamında sıkıntı yaşamayız”

“PAZAR AKŞAMI TRİBÜN DOLSUN”

“İlk yarıda oyunu forse ettik, ikinci yarının ilk çeyreğinde bir dalgınlığımız oldu pozisyonlar verdik. İkisini de Volkan çıkarttı. Sonrasında yine ortak olduk ve pozisyonlara girdik. Burak'ın attığı golle de maçı kazandık. Bu galibiyetler takımdaki genç futbolcuların da öz güvenini artırıyor. Turgutlu maçında taraftarımızla bir olup o maçı da kazanarak üçte üç yapmak istiyoruz. Pazar akşamı 30 bin taraftarımıza tribünde görmek istiyoruz. Gölcükspor'a ve Kayhan hocama gelecek haftalarda başarılar dilerim. Onlar da kentimizi temsil eden genç bir takım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.