Kaptan Kübra: Bu kupada onların da çok hakkı var 

Kaptan Kübra: Bu kupada onların da çok hakkı var 

Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nün Milli yıldızı, kaptan Kübra Deniz, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Kendilerine otobüs desteği veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve sezon içinde maçlara gelerek kendilerinin yanında olan İzmit Belediye Başkanı Avukat Fatma Kaptan Hürriyet'e teşekkür etti.

 

KocaeliBayan Futbol Kulübü’nün Milli yıldızı, kaptan Kübra Deniz, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirtti ve kendilerine otobüs desteği veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve sezon içinde maçlara gelerek kendilerinin yanında olan İzmit Belediye Başkanı Avukat Fatma Kaptan Hürriyet'e teşekkür etti.

 

ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI

Takım olarak çok çalıştıklarını belirten Kübra şu ifadelere yer verdi: Sezon boyunca fedakarlıklar yaparak antrenmanlarımızı aksatmadık. Hocalarımız da bizim ile çok yakından ilgilendi, her türlü eksiklerimiz ile ilgilendi. Onları mahcup etmediğimiz için çok mutluyum. Bu sezon 4 final maçına çıktık ve üzücü şekilde 3’ünü kaybettik. Kısacası bu sezon finallerin adı biz olduk. Bu sezon bir şampiyonluğa çok ihtiyacımız vardı. Şükürler olsun ki yıldız kızlarda başardık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.