Kaplaner’den ‘Biz değiliz” açıklaması!

Kaplaner’den ‘Biz değiliz” açıklaması!

Yücel-Pet Petrol sahibi Hakan Kaplaner, EPDK’nın Gebze’de bir benzin istasyonuna uyguladığı ceza işleminin, aynı adresin yanında bulunmaları sebebi ile yanlış anlamalara sebep olduğunu söyledi.

Yücel-Pet Petrol Dağıtım San.Tic.Ltd.Şti. sahibi Hakan Kaplaner, EPDK’nın   Gebze’de bir benzin istasyonuna uyguladığı ceza işleminin, ofislerinin bulunduğu aynı adresin yanında bulunmaları sebebi ile yanlış anlamalara sebep olduğunu söyledi.

Gebze’de 28 Yıldır Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi No: 5 adresinde Shell Benzin İstasyonu işleten Yücel-Pet Petrol Dağıtım San.Tic.Ltd.Şti. sahibi Hakan Kaplaner, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu’nun (EPDK) geçtiğimiz günlerde Gebze’de bir benzin istasyonuna uyguladığı ceza işleminin, ofislerinin bulunduğu aynı adresin yanında bulunmaları sebebi ile yanlış anlamalara sebep olduğunu söyledi. Kaplaner, söz konusu Doğal Kaynaklar Akaryakıt Dağıtım ve Gaz İşletmeleri San. Tic. A.Ş tarafından kullanılan ofisin  Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi N0: 10/5 adresinde olması, kendi istasyonları Shell petrol istasyonunun da  Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi N0: 5 adresinde yer alması, EPDK tarafından söz konusu  adrese kesilen cezanın kendi istasyonlarına kesilmiş gibi bir algı oluştuğunu söyledi. Özellikle sosyal medyada yalan yanlış paylaşımların kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi için açıklama yapma gereğini duyduğunu söyledi. Kaplaner açıklamasında, “Müşterilerimize herhangi bir devlet kurumlarından ceza veya başka işlemlere maruz kalmadan kesintisiz, aynı yönetimle devam ediyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.